HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read

Official Thread - BlackBerry Bold Touch 9900 (Dakota)

Like Tree23Likes
Share This Page
HardwareZone.com on Facebook
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 13-04-2012, 01:05 AM   #5431
Senior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,179
Bros, how do you all update to .342 ? Pls advise.....
Tech idiot here. =D
bOxer7 is offline   Reply With Quote
Old 13-04-2012, 12:02 PM   #5432
Senior Member
 
Alexz_Hong's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,316
Bros, how do you all update to .342 ? Pls advise.....
Tech idiot here. =D
download os here: BlackBerry - BlackBerry Desktop and Device Software Download Sites
(look under asia pac for your telco, be it starhub, m1, or singtel. then select 9900. then download the .exe.

then read here for instructions: Upgrading Operating System

No need to delete vendor files since its the official OS from your telco.

Last edited by Alexz_Hong; 13-04-2012 at 12:05 PM..
Alexz_Hong is offline   Reply With Quote
Old 13-04-2012, 08:49 PM   #5433
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 268
download os here: BlackBerry - BlackBerry Desktop and Device Software Download Sites
(look under asia pac for your telco, be it starhub, m1, or singtel. then select 9900. then download the .exe.

then read here for instructions: Upgrading Operating System

No need to delete vendor files since its the official OS from your telco.
I think deleting vendor.xml will enable you to change SIM card without any problem. Good for those who travels alot and use different SIM card when overseas.
july14 is offline   Reply With Quote
Old 14-04-2012, 03:10 PM   #5434
High Supremacy Member
 
xtramadness's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 34,326
I think deleting vendor.xml will enable you to change SIM card without any problem. Good for those who travels alot and use different SIM card when overseas.
Yes thats the trick....
__________________
Contact:
xtramadnes@gmail.com NOTE: there is one less "s" from my username!
oh, dont bother pm-ing. I hardly check PM unless important
xtramadness is online now   Reply With Quote
Old 14-04-2012, 03:27 PM   #5435
High Supremacy Member
 
xtramadness's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 34,326
Those with whatsapp, does it cause severe memory leak?
There was... on the older version....
__________________
Contact:
xtramadnes@gmail.com NOTE: there is one less "s" from my username!
oh, dont bother pm-ing. I hardly check PM unless important
xtramadness is online now   Reply With Quote
Old 14-04-2012, 03:42 PM   #5436
Junior Member
 
Join Date: Jan 2000
Posts: 59
Hi need some help from experts here.. i'm going to upgrade my os to 7.1.0.342. Only thing is I've removed my camera prior, what do I need to do to disable or remove the camera app after reloading the OS?
Iceman_2000 is offline   Reply With Quote
Old 14-04-2012, 03:48 PM   #5437
High Supremacy Member
 
xtramadness's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 34,326
Just highlight it and click hide lor

Else bring over to me to remove lor
__________________
Contact:
xtramadnes@gmail.com NOTE: there is one less "s" from my username!
oh, dont bother pm-ing. I hardly check PM unless important
xtramadness is online now   Reply With Quote
Old 14-04-2012, 07:18 PM   #5438
Senior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,209
Yes thats the trick....

****! i did not delete the vendor file when upgrading with singtel's upgrade. tho i seldom travel but when i do, i usually will purchase local prepaid card. is there other way to make it work?
Tord__ is offline   Reply With Quote
Old 14-04-2012, 07:20 PM   #5439
High Supremacy Member
 
xtramadness's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 34,326
U see. On the faq I wrote always delete no matter what u dun wan listen

Reload os lor
xtramadness is online now   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 12:52 PM   #5440
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 268
****! i did not delete the vendor file when upgrading with singtel's upgrade. tho i seldom travel but when i do, i usually will purchase local prepaid card. is there other way to make it work?
As long as you did not delete vendor.xml, whether you use local prepaid sim card or any card, you will face problem.

Deleting vendor.xml is just a few clicks on the pc. Why look for other soloution when you already have such a simple way to solve changing sim card problem.
july14 is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 12:54 PM   #5441
High Supremacy Member
 
xtramadness's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 34,326
As long as you did not delete vendor.xml, whether you use local prepaid sim card or any card, you will face problem.

Deleting vendor.xml is just a few clicks on the pc. Why look for other soloution when you already have such a simple way to solve changing sim card problem.
no la... is just why you no follow faq??
__________________
Contact:
xtramadnes@gmail.com NOTE: there is one less "s" from my username!
oh, dont bother pm-ing. I hardly check PM unless important
xtramadness is online now   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 05:34 PM   #5442
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 268
no la... is just why you no follow faq??
Me no follow? or who?
july14 is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 10:03 PM   #5443
High Supremacy Member
 
xtramadness's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 34,326


Don't worry la. There should be more os releases soon!
xtramadness is online now   Reply With Quote
Old 15-04-2012, 10:50 PM   #5444
Senior Member
 
purpletaint's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,069
eh anyone else on .342 and whatsapp messages not showing up on notifications bar?
purpletaint is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2012, 12:35 AM   #5445
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 213
"5. Delete the vendor.xml file.
It can be found in:
C:/ProgramFilesCommonFilesResearchInMotionApploader
OR
CrogramFiles(*86)/CommonFilesResearchInMotionApploader

6. Delete the second vendor.xml file
C:\Users\<user>\AppData\Roaming\Research In Motion\BlackBerry\Loader XML
OR
C:\Documents and Settings\<user>\Application Data\Research In Motion\BlackBerry\Loader XML"

I have deleted the first vendor file but cant seem to find the second one. I'm running windows 7 and can't find the folder "Appdata" within my user folder.
Any help?
freeridesam is offline   Reply With Quote
Reply
Important Forum Advisory Note
This forum is moderated by volunteer moderators who will react only to members' feedback on posts. Moderators are not employees or representatives of HWZ. Forum members and moderators are responsible for their own posts.

Please refer to our Terms of Service for more information.


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On