HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read

No site configured at this address

Share This Page
HardwareZone.com on Facebook
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-10-2012, 10:10 AM   #1
Senior Member
 
theToners's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 683
No site configured at this address

Can someone help me? If I were to load hardwarezone from chrome, I have to go into hardwarezone website and then click back and forward to reload the website and go to my private message to access the forum part. If i were to click forum directly, I would be facing no site configured at this address.

Could any kind soul teach me how to resolve this?
__________________
CALL Damien@8415 7721 for cheap Quality compatible TONERS!
theToners is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2012, 10:12 AM   #2
Senior Member
 
P7P55D-E.Deluxe's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 507
clear browser cache
__________________
Visit my YouTube Channel!
http://www.youtube.com/user/clarkkent999
P7P55D-E.Deluxe is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2012, 10:14 AM   #3
Senior Member
 
theToners's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 683
THANKS THANKS!!!!
__________________
CALL Damien@8415 7721 for cheap Quality compatible TONERS!
theToners is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2012, 11:49 AM   #4
Supremacy Member
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 6,365
Ctrl F5 to clear the webpage.
blackie83 is offline   Reply With Quote
Reply
Important Forum Advisory Note
This forum is moderated by volunteer moderators who will react only to members' feedback on posts. Moderators are not employees or representatives of HWZ. Forum members and moderators are responsible for their own posts.

Please refer to our Terms of Service for more information.


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On