HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read

I7 3770k idle temps

Like Tree1Likes
Share This Page
HardwareZone.com on Facebook
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 14-06-2012, 11:11 PM   #16
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 79
Lol. I haven't mounted my H100.

Still it all depends on silicon lottery. Hahaha.
sapphiretrixx is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2012, 07:29 PM   #17
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 87
hi just a update.

i reseat the heat sink again with the Line method applying of thermal paste.
i enable the vrop option and lower the core speed.

this is the result after did everything.
seems like ivy bridge is really hot .
ahcongie is offline   Reply With Quote
Old 28-06-2012, 11:08 AM   #18
Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 408
Yep frm the lousy bad TIM they used... Apparently some folks after prying open and replace the TIM, somehow some folks ended up with a temp worse off before they started. Guess really a 50-50 chance if u want to try lol
CRViper is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2012, 11:47 AM   #19
Supremacy Member
 
fockyerdod3r's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 7,748
idle for me is 28 to low 30's. load is low 50's


Im using H100 with its performance set to lowest.
__________________
Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you.
fockyerdod3r is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2012, 11:48 AM   #20
Supremacy Member
 
fockyerdod3r's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 7,748
hi just a update.

i reseat the heat sink again with the Line method applying of thermal paste.
i enable the vrop option and lower the core speed.

this is the result after did everything.
seems like ivy bridge is really hot .
wow urs really quite high.
__________________
Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you.
fockyerdod3r is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2012, 09:21 AM   #21
Master Member
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 2,835
i got a 2nd 3770k and paired it with Asus Z77-Pro-M - it's either a lemon or the Asus Motherboard not as good as Asrock for overclocking - can't even get x43 multiplier with it even at nearly 1.3v

My 3770k with Asrock, I get x43 no problem with 1.18v.
limster is offline   Reply With Quote
Reply
Important Forum Advisory Note
This forum is moderated by volunteer moderators who will react only to members' feedback on posts. Moderators are not employees or representatives of HWZ. Forum members and moderators are responsible for their own posts.

Please refer to our Terms of Service for more information.


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Samsung
Rewards