HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read

Xiaomi TV Discussion Thread II [consolidated]

Like Tree161Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-01-2017, 01:35 AM   #46
Arch-Supremacy Member
 
i1magic's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 20,436
I just tried on Kodi. No stuttering on 720 on Kodi YouTube, but stuttering on YouTube. Can't try anything above 720 because Kodi YouTube can't go above.
Ok. Try to update to the latest firmware and try again.

This problem should be due to the firmware.
__________________
Now Playing Warface ... with clan Imperio-Azteca.
i1magic is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2017, 03:35 AM   #47
Junior Member
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 58
Red face

Can see that the video is much sharper. The only question is whether is it really 60fps.

So what can we do with all this build.prop?
edit...edit...edit...

as for google play, from first boot it will try to detect device, what i found online is that they spoof device to nexus 7 or shield tv box...others use android tv (sony or LG i think) but not sure if it would wont...this month i would be busy so by next month i would give it a try...if others would like to try becareful and try to make a backup...even rooting...
kaitozaki is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2017, 10:47 AM   #48
Arch-Supremacy Member
 
i1magic's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 20,436
edit...edit...edit...

as for google play, from first boot it will try to detect device, what i found online is that they spoof device to nexus 7 or shield tv box...others use android tv (sony or LG i think) but not sure if it would wont...this month i would be busy so by next month i would give it a try...if others would like to try becareful and try to make a backup...even rooting...
Think this need to be done by people who are experienced. For people who dare not experienced, shouldn't try this at all.
__________________
Now Playing Warface ... with clan Imperio-Azteca.
i1magic is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2017, 07:34 PM   #49
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 71
Ok. Try to update to the latest firmware and try again.

This problem should be due to the firmware.
It is already running the latest 1.2.15. The previous version of firmware had the same issue.
limyeewee is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2017, 11:20 PM   #50
Arch-Supremacy Member
 
i1magic's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 20,436
It is already running the latest 1.2.15. The previous version of firmware had the same issue.
Yours is Xiaomi Mi TV 2 how many inch?
__________________
Now Playing Warface ... with clan Imperio-Azteca.
i1magic is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2017, 02:34 AM   #51
Member
 
Soyeon's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 284
I brought a pair of speaker with Karaoke Mic, with Bluetooth connection too.
no matter how i try, xiaomi tv 3 would't let me play sound from my new speakers.
i even tried bluetooth connect to my speakers also cannot.

Tried using RCA to connect also no sound.


Xiaomi TV 3 55 Inch, Original Chinese Version, Never Root Before.
Soyeon is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2017, 08:49 AM   #52
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 71
Yours is Xiaomi Mi TV 2 how many inch?
Mi TV 2S 48inch
limyeewee is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2017, 12:02 PM   #53
Arch-Supremacy Member
 
i1magic's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 20,436
I brought a pair of speaker with Karaoke Mic, with Bluetooth connection too.
no matter how i try, xiaomi tv 3 would't let me play sound from my new speakers.
i even tried bluetooth connect to my speakers also cannot.

Tried using RCA to connect also no sound.


Xiaomi TV 3 55 Inch, Original Chinese Version, Never Root Before.
Mi TV 3 should be the ones that everything is on the soundbar, then from soundbar a cable connects from the Mi Port to the TV's Mi Port, correct?
__________________
Now Playing Warface ... with clan Imperio-Azteca.
i1magic is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2017, 06:47 PM   #54
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 33
Any idea on where to buy the xiaomi tv3s locally?
winston.l is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2017, 06:53 PM   #55
Senior Member
 
jereme310790's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 509
Any idea on where to buy the xiaomi tv3s locally?
Qoo10 / carousell
jereme310790 is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2017, 07:50 PM   #56
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 33
Qoo10 / carousell
thanks! there seems to be only 1 seller but he doesn't stock the size im looking for (55")

is the tv3s 60inch worth it at 1500?
winston.l is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2017, 11:13 AM   #57
Arch-Supremacy Member
 
i1magic's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 20,436
Any idea on where to buy the xiaomi tv3s locally?
Qoo10 / carousell
Qoo10 :
http://www.qoo10.sg/su/411557808/Q107482873

Carousell :
https://carousell.com/p/xiaomi-mi-tv...d-65-83329049/
__________________
Now Playing Warface ... with clan Imperio-Azteca.
i1magic is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2017, 11:33 AM   #58
Master Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 3,253
is it from the same source/seller?
gnixer is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2017, 02:16 PM   #59
Arch-Supremacy Member
 
i1magic's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 20,436
is it from the same source/seller?
I don't think so. But you can check it out.

I got mine from somebody selling in Singapore. Paid COD only after the TV reached me, power up and test and everything is ok.
__________________
Now Playing Warface ... with clan Imperio-Azteca.
i1magic is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2017, 03:27 PM   #60
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 7
My Mi Tv3s 60 inch was rooted with Kingroot successfully and google stuff installed nicely. However, the Tv became less responsive after watching for a while.

I then decided to remove the google stuff and kingroot.

However, i was stupid enough to think that i should use Appmover to move all the google including a system app called "Android" (yes its listed in english and therefore thought it was one of those google stuff i installed)
back to normal app before unrooting. Halfway through moving the apps from system back to normal with system app mover, a reboot was necessary and when it rebooted to the bluescreen only to auto shut off the whole TV and soundbar(no light at all)
Powering on and on again produces the same result.
I manage to get into recovery mode by pressing and holding the volume up and down button on the soundbar and then a quick press on the power on button.I cleared all data and cache and reboot into system 2( Which i had never booted in before) and after showing the blue screen with a progress bar and a translated liner "A new experience coming your way" it shows a black screen with huge text saying "FACTORY TEST MODE" and nothing happens after that.

I tried again to boot into System 1 but it auto shut off after the blue screen.

Anyone got any idea what can i do?
alferseet is offline   Reply With Quote
Reply
Important Forum Advisory Note
This forum is moderated by volunteer moderators who will react only to members' feedback on posts. Moderators are not employees or representatives of HWZ. Forum members and moderators are responsible for their own posts.

Please refer to our Terms of Service for more information.


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On