HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read

Lyra LED Settings

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 29-01-2018, 03:24 PM   #1
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 201
Lyra LED Settings

Hi, I just upgraded the firmware on my 2 units of Lyra last night to the latest version (3.0.0.4.382_11464-g24b052e).

The iOS app on my iPhone X also the latest (version 1.0.0.0.26).

I noticed after restart, the LED Settings option in the app no longer allow me to turn the LED off. The option basically greyed out, cannot choose that option anymore. There used to be a slider to turn the LED on and off.

Very annoying as one of the units is in my bedroom and the light is too bright at night.

Any way other ways I could turn it off?

Last edited by RM2SSG; 29-01-2018 at 03:37 PM..
RM2SSG is offline   Reply With Quote
Old 29-01-2018, 05:01 PM   #2
Featured Distributor for Hardware Clinic, ASUS eCustomer Service Center
 
ASUS@SG's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 7,312
Hello RM2SSG,

I tried replicating the issue on iPhone X, same Lyra FW, same App version, and was only able to replicate the symptom once.

Do you have another device around to run the Lyra App, perhaps an Android phone? The LED option was available on Android when I tested. Alternatively, you can try re-logging into the Lyra App on your iPhone X to see if the LED option comes back. The symptom you experienced could be due to a software bug.

Last edited by ASUS@SG; 29-01-2018 at 05:04 PM..
ASUS@SG is offline   Reply With Quote
Old 29-01-2018, 06:34 PM   #3
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 201
Thanks!

I've tried deleting and reinstalling the app on my iPhone X and iPad Air. Also reset the Lyra. Nothing works.

Unfortunately I do not have any Android devices at home.

Is there any web interface that I can turn the LED off?
RM2SSG is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2018, 11:33 AM   #4
Featured Distributor for Hardware Clinic, ASUS eCustomer Service Center
 
ASUS@SG's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 7,312
Unfortunately, the Web Interface for Lyra does not have the LED option. We have provided feedback to HQ regarding this bug and hope to have it rectified soon in an upcoming update. Sorry for the inconvenience caused.
ASUS@SG is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2018, 01:28 PM   #5
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 201
Unfortunately, the Web Interface for Lyra does not have the LED option. We have provided feedback to HQ regarding this bug and hope to have it rectified soon in an upcoming update. Sorry for the inconvenience caused.
I hope it won't be too long. I can now only operate one Lyra (since I had to turn off the one in the bedroom due to bright LED light) which defeats the purpose of having a mesh wifi system.
RM2SSG is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2018, 04:01 PM   #6
Featured Distributor for Hardware Clinic, ASUS eCustomer Service Center
 
ASUS@SG's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 7,312
I hope it won't be too long. I can now only operate one Lyra (since I had to turn off the one in the bedroom due to bright LED light) which defeats the purpose of having a mesh wifi system.
Testing of the updated App is underway now. Looking to have it up on App Store by early next week.
ASUS@SG is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2018, 05:26 PM   #7
Featured Distributor for Hardware Clinic, ASUS eCustomer Service Center
 
ASUS@SG's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 7,312
Our internal testing is much faster than I anticipated. The updated App is now available on the App Store

Link: https://itunes.apple.com/app/asus-lyra/id1171291475
ASUS@SG is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2018, 07:18 PM   #8
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 201
Downloaded and tested. All works well now.

I'm so impressed with the response from Asus. Two thumbs up for you!

For anyone else affected, the working iOS app version should be 1.0.0.0.28

I had to delete and re-install to get the new version.
RM2SSG is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2018, 08:51 AM   #9
Featured Distributor for Hardware Clinic, ASUS eCustomer Service Center
 
ASUS@SG's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 7,312
Downloaded and tested. All works well now.

I'm so impressed with the response from Asus. Two thumbs up for you!

For anyone else affected, the working iOS app version should be 1.0.0.0.28

I had to delete and re-install to get the new version.
Glad to know that your problem has been resolved.
ASUS@SG is offline   Reply With Quote
Reply
Important Forum Advisory Note
This forum is moderated by volunteer moderators who will react only to members' feedback on posts. Moderators are not employees or representatives of HWZ. Forum members and moderators are responsible for their own posts.

Please refer to our Terms of Service for more information.


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On