HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read

Audio n Video out of sync~

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 13-07-2018, 02:23 PM   #1
Supremacy Member
 
hOp3SoT's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 7,288
Lightbulb Audio n Video out of sync~

recently just upgraded my motherboard n processor. also win pro 10 for the new MB.

noticed tat when streaming shows audio n video started out fine. after a while, the audio seems to be faster than the video.



i tried updating the driver for realtek but seems like the issue is still there~ anyone knows how to resolve tis? thx!
hOp3SoT is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2018, 03:03 PM   #2
Supremacy Member
 
yusoffb01's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 8,507
what u stream?
__________________
There will be a time when gold can be found on Euphrates(river in iraq) and people will kill for it
Processor
Intel Celeron Covington 266mhz
Graphics Card
Nvidia Riva TNT2 16mb
Memory
128MB DDR
Display
Conrac 9 inch Model 2640 monochrome CRT
Storage
Floppy Disk
Optical Storage
Mitsumi CD-ROM CRMC-FX322M 32X IDE drive
Casing
Cardboard Box
PSU
200w iCute
Audio
Sound Blaster Live! (CT4830)
OS
Windows Millenium Edition

yusoffb01 is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2018, 03:14 PM   #3
Master Member
 
Godeau's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 4,513
Try using your g930 on the same video.
Try using your phone.
If same problem, then its the streaming source
Godeau is offline   Reply With Quote
Old 15-07-2018, 02:25 PM   #4
Supremacy Member
 
hOp3SoT's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 7,288
Thx will try to test out. Doesnt seems to be source issue since i tried youtube n other websites as well.
hOp3SoT is offline   Reply With Quote
Reply
Important Forum Advisory Note
This forum is moderated by volunteer moderators who will react only to members' feedback on posts. Moderators are not employees or representatives of HWZ. Forum members and moderators are responsible for their own posts.

Please refer to our Terms of Service for more information.


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On