HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read

Unable to boot

Like Tree1Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 19-02-2019, 05:39 PM   #16
High Supremacy Member
 
shadow84's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 30,074
Try not to solve 2 issues at the same time.

Since u got a spare 780 (presuming no issues), mount that instead and see if it boots.

If not, just rma your mobo to clear the cpu/ram debug led first then try solve gpu issue.
Processor
Ryzen 5 2600 w/ EK Supremacy EVO Nickel Plexi CPU Block
Mainboard
MSI X370 Gaming Pro Carbon
Graphics Card
Palit GTX 1080Ti FE w/ AQC Kyrographics Nickel Plated water block w/ Acrylic Glass
Memory
G.Skill Sniper X 8GB x2 3200Mhz
Display
Samsung C32HG70 32" 1440p 144Hz HDR
Storage
Samsung 960 Pro 512GB (OS) / Toshiba 5TB HDD
Optical Storage
这能不能吃的啊?
Casing
Lian Li PC-O11 Dynamic / 6x Gentle Typhoons AP-15 / 2x Bitspower Leviathan Slim 360mm Radiators
PSU
Seasonic X-850W 80+ Gold with White Sleeved Cables + Cable Combs
Audio
Topping DX7 DAC / JBL LSR305 Speakers / JBL LSR310s Subwoofer
OS
Windows 10 Pro 64-Bit

shadow84 is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2019, 08:24 PM   #17
Arch-Supremacy Member
 
Nickzz's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 16,855
Try not to solve 2 issues at the same time.

Since u got a spare 780 (presuming no issues), mount that instead and see if it boots.

If not, just rma your mobo to clear the cpu/ram debug led first then try solve gpu issue.
Able to boot though win 10 detected an I/O error but it is ok now.

Now to test the R VII.. but not sure how to change bios to disable uefi or flash vbios. Using x370 pro carbon with msi click bios 5.
Nickzz is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2019, 10:02 PM   #18
Arch-Supremacy Member
 
Nickzz's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 16,855
working liao

Seem like faulty hdmi input on monitor!

Thanks for your help all!

Should i update the vbios still?
clon22 likes this.
__________________
If you've lost your way, i won't keep you safe.
Nickzz is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2019, 11:26 AM   #19
High Supremacy Member
 
Ferolare's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 47,874
working liao

Seem like faulty hdmi input on monitor!

Thanks for your help all!

Should i update the vbios still?
depends whether or not you are using secure boot bah
Processor
AMD Ryzen 7 1700 @ 3.7GHz
Mainboard
ASUS PRIME X370-PRO
Graphics Card
HIS RX 480 Fan 8GB
Memory
KLEVV KM4B8GX1A-3000 [2] @ DDR4-2666 14-14-14-32 1.35V
Storage
Crucial CT525MX300SSD4
Optical Storage
LG WH14NS40
Casing
Fractal Design Define R5
PSU
Seasonic SS-520GB
Audio
Creative Sound BlasterX AE-5

Ferolare is offline   Reply With Quote
Reply
Important Forum Advisory Note
This forum is moderated by volunteer moderators who will react only to members' feedback on posts. Moderators are not employees or representatives of HWZ. Forum members and moderators are responsible for their own posts.

Please refer to our Terms of Service for more information.


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On