HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read

Digital TV (DVB T2) Consolidated thread III

Like Tree57Likes
Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-06-2016, 01:29 AM   #811
Master Member
 
gregory_choo's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 4,435
Why bother to buy Dvbt2 set top box to receiver mediacorp content and with the indoor antenna may or may not receive? Just buy a dvbc set top box connect to scv point and you will get the channel...
another way is to ask starhub for a free set-top with free rental, if you are using starhub's fibre internet plan. comes with 20 free channels.
gregory_choo is offline  
Old 12-06-2016, 10:52 AM   #812
Arch-Supremacy Member
 
jtjt00's Avatar
 
Join Date: Jan 2000
Posts: 15,643
Why bother to buy Dvbt2 set top box to receiver mediacorp content and with the indoor antenna may or may not receive? Just buy a dvbc set top box connect to scv point and you will get the channel...
Any dvbc set top box to recommend & cost?
jtjt00 is offline  
Old 13-06-2016, 01:05 PM   #813
Senior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,927
another way is to ask starhub for a free set-top with free rental, if you are using starhub's fibre internet plan. comes with 20 free channels.
good to know this free thing exist
dodongdodong is offline  
Old 14-06-2016, 12:41 AM   #814
Arch-Supremacy Member
 
jtjt00's Avatar
 
Join Date: Jan 2000
Posts: 15,643
I bought my TVB-T2 receiver from this: https://carousell.com/p/44221096/

Watching HD TV program is fine. However, recorded program playback sometimes hang/skip.

I am using the Funke 5.1 Combo antenna with USB power.

So what is the issue?
Since I replaced the Cruzer Fit with Extreme one, the issue seem to be fixed.
jtjt00 is offline  
Old 14-06-2016, 11:27 AM   #815
Senior Member
 
archbishopchia's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 1,719
Good to know that the thumbdrive speed matters. Also bought a similar one from qoo10. Hoping the mini antenna provided works at my place
archbishopchia is offline  
Old 14-06-2016, 11:33 AM   #816
Master Member
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 3,330
Anyone facing receiving issue at Sembawang area for HD CH8?
It seems that the connection not very good in recent weeks and constantly facing picture tearing up and sound breakage.
spectral is offline  
Old 14-06-2016, 02:15 PM   #817
Supremacy Member
 
albertlee's Avatar
 
Join Date: Jan 2000
Posts: 8,376
I have no issue recording to a 32GB Cruzer Orbit flash drive on my K2 STB. Tested recording a 15mins show via EPG, play back on STB or PC is smooth.
__________________
PM me if you're looking for Ohm referral code. Tks.
albertlee is offline  
Old 14-06-2016, 02:16 PM   #818
Master Member
 
sk0065's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 4,103
my parents tv old and wanna spoil soon.

thinking of a 40"
DVB T2 ready TV, how much should i be expecting to pay ?
sk0065 is offline  
Old 14-06-2016, 10:28 PM   #819
Arch-Supremacy Member
 
jtjt00's Avatar
 
Join Date: Jan 2000
Posts: 15,643
my parents tv old and wanna spoil soon.

thinking of a 40"
DVB T2 ready TV, how much should i be expecting to pay ?
Samsung UA-40HU7000 at $749

Expo Hall 5: 17-19 Jun 2016
jtjt00 is offline  
Old 15-06-2016, 06:46 PM   #820
Arch-Supremacy Member
 
allanzzz's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 24,786
Channel u so long still no hd.

allanzzz is offline  
Old 16-06-2016, 01:00 AM   #821
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 17
I have no issue recording to a 32GB Cruzer Orbit flash drive on my K2 STB. Tested recording a 15mins show via EPG, play back on STB or PC is smooth.
Does your time shift works? I cant get it to work.
derricklcl is offline  
Old 16-06-2016, 01:24 AM   #822
Moderator
 
Ottoke's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 81,393
Channel u so long still no hd.
They said 3rd quarter. Or is it 4th?
Ottoke is offline  
Old 16-06-2016, 12:56 PM   #823
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 308
my parents tv old and wanna spoil soon.

thinking of a 40"
DVB T2 ready TV, how much should i be expecting to pay ?
Sharp 40LE460X Full HD LED TV DVB-T2 Digital TV
http://list.qoo10.sg/g/420380134 $529




suuhhc is offline  
Old 16-06-2016, 01:02 PM   #824
Supremacy Member
 
albertlee's Avatar
 
Join Date: Jan 2000
Posts: 8,376
Does your time shift works? I cant get it to work.
Yes but find it a bit confusing to use. Also the firmware is kind of buggy as the STB can become unresponsive when certain button combination is pressed.
__________________
PM me if you're looking for Ohm referral code. Tks.
albertlee is offline  
Old 18-06-2016, 11:34 AM   #825
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 10
Buy a tv set box from china tao bao few months back,working good, all channels receive good. However, recently all HD channel can't receive,rescan also failed. Only can see certain SD channels, why like that?Is it HD is different video codec?anyone who bought set top box from taobao have this problem? Appreciate very much for who can share the info.
gooble515 is offline  
Closed Thread
Important Forum Advisory Note
This forum is moderated by volunteer moderators who will react only to members' feedback on posts. Moderators are not employees or representatives of HWZ. Forum members and moderators are responsible for their own posts.

Please refer to our Terms of Service for more information.


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On