HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read

Digital TV (DVB T2) Consolidated thread VI

Like Tree53Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-11-2019, 07:59 PM   #496
Arch-Supremacy Member
 
8-lane's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 22,492
Hi guys,

Not sure if it is fine to ask here, but would appreciate any advice.

During analogue days, you need a TV point to connect to the TV, does it make that nowadays its digital, hence no need the TV point?

Current room in HDB (old flat) does not have any TV point. If I want to have a TV in the room, other than getting the digital setup box for the free to air channel, do i need to get someone to install the TV point?

TIA!
I have a brand new DVB-T2 set top box... would u be interested in it?
__________________
"The most important decisions in life are never easy"
8-lane is online now   Reply With Quote
Old 17-11-2019, 08:27 PM   #497
Senior Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,738
Hi guys, is there any set top box that can allow recording to external HDD and playback on PC?
uplinkhack is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2019, 08:43 PM   #498
Master Member
 
gregory_choo's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 4,637
Hi guys, is there any set top box that can allow recording to external HDD and playback on PC?
those cheap $15-$25 set top boxes have no copy protection, can play on pc.
gregory_choo is offline   Reply With Quote
Old 28-11-2019, 09:34 PM   #499
Senior Member
 
Leaper_SG's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,524
Is it still worth to buy FHD models like Sony W800G / W660G ?

Purpose : Movie playback 1080p x265 10bit from laptop(Seldom) + Free to air channels(Mediacorp).

Wall to Wall distance : 315CM
Leaper_SG is offline   Reply With Quote
Old 30-11-2019, 10:28 PM   #500
Arch-Supremacy Member
 
ceecookie's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 20,701
Does anyone noticed if the brightness of local Mediacorp channel thru DVB T2 is brighter than other TV sources eg Netflix?
__________________
Tinky Winky is so far into the closet, he can see Narnia!
ceecookie is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2019, 12:39 PM   #501
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 308
Is Ch 8 having problem now? No image but got sound, rest of the channels are all working fine.
suuhhc is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2019, 01:23 PM   #502
Honorary Member
 
Kiwi8's Avatar
 
Join Date: May 2001
Posts: 106,503
Is Ch 8 having problem now? No image but got sound, rest of the channels are all working fine.
They seem to have done some update of the channel. Ticker message on the channel seems to say to switch to another channel and change back if u encounter blank image.

If cannot, then try to retune ch8.
Kiwi8 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2019, 01:38 PM   #503
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 308
They seem to have done some update of the channel. Ticker message on the channel seems to say to switch to another channel and change back if u encounter blank image.

If cannot, then try to retune ch8.

Thanks for your reply. Already tried switching different channels earlier on without any result, will ask my parents try again later see how. Hope no need to retune, my parents & many old folks surely will have problem doing that.
suuhhc is offline   Reply With Quote
Old Today, 12:49 AM   #504
High Supremacy Member
 
EveMuffins's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 25,539
My channel 8 is pitch black, cannot see anything except the white subtitles and hear the sounds. What's wrong?
EveMuffins is offline   Reply With Quote
Old Today, 06:27 AM   #505
Senior Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,279
My channel 8 is pitch black, cannot see anything except the white subtitles and hear the sounds. What's wrong?
It is OK now.
VideoOne2 is online now   Reply With Quote
Old Today, 12:15 PM   #506
High Supremacy Member
 
EveMuffins's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 25,539
It is OK now.
It's still no images on channel 8 for mine.
EveMuffins is offline   Reply With Quote
Old Today, 02:39 PM   #507
Honorary Member
 
Kiwi8's Avatar
 
Join Date: May 2001
Posts: 106,503
It's still no images on channel 8 for mine.
Try to retune the channel and all other MediaCorp channels. Recently they made the stereo audio channel default and shifted the 5.1 channel to the third audio channel.
Kiwi8 is offline   Reply With Quote
Reply
Important Forum Advisory Note
This forum is moderated by volunteer moderators who will react only to members' feedback on posts. Moderators are not employees or representatives of HWZ. Forum members and moderators are responsible for their own posts.

Please refer to our Terms of Service for more information.


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On