HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read

[Maylyn's Review] ASUS RT-AC87U

Like Tree652Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 16-09-2014, 01:42 PM   #481
Master Member
 
andr3wyong's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 4,915
Must be double band then u will see the 5Ghz ssid.
AC adapters by nature support 5GHz, as the AC standard is only for 5GHz (Asus/BCM TurboQAM notwithstanding)
andr3wyong is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2014, 02:46 PM   #482
Arch-Supremacy Member
 
seller4's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 15,572
AC adapters by nature support 5GHz, as the AC standard is only for 5GHz (Asus/BCM TurboQAM notwithstanding)
Got it.
seller4 is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2014, 02:46 PM   #483
Arch-Supremacy Member
 
seller4's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 15,572
This is not a sales thread. Pls follow rules
Oops. Sorry. Noted.
seller4 is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2014, 08:14 PM   #484
Moderator
 
Join Date: Jan 2000
Posts: 11,763
Yep exactly
Nice...I only managed 782+.. you are just behind Maylyn in speed benchmark..

Maybe VQ faster than MR LOL...
SimonLam is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2014, 08:29 PM   #485
Senior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 819
Hi,

Does reverse NAT for SSL/TLS work on this router? I tested mine with my IP cam and seems to like it has problems connect.

Eg: I have a public IP https://somehost.com:500 (where port 500 is correctly port forwarded to internal IP port 443 in WAN settings) I use this URL on external networks, work ok but use in my LAN and it can't work.

Anybody also have this issue?
runestyx is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2014, 10:29 PM   #486
Master Member
 
andr3wyong's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 4,915
Hi,

Does reverse NAT for SSL/TLS work on this router? I tested mine with my IP cam and seems to like it has problems connect.

Eg: I have a public IP https://somehost.com:500 (where port 500 is correctly port forwarded to internal IP port 443 in WAN settings) I use this URL on external networks, work ok but use in my LAN and it can't work.

Anybody also have this issue?
NAT reflection? Make sure it’s enabled
__________________
[SIZE="3"][URL]http://mirror.0x.sg/[/URL][/SIZE] [SIZE="1"](ftp & rsync too!)[/SIZE]
[SIZE="1"]Arch Linux · Arch Linux ARM · CentOS · CPAN · Debian · Fedora · EPEL · LEDE · Linux Mint · Ubuntu
If you have benefited from my mirror, do support it through my [URL="https://www.patreon.com/andrewyong"]Patreon[/URL][/SIZE]
andr3wyong is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2014, 10:30 PM   #487
Master Member
 
andr3wyong's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 4,915
Nice...I only managed 782+.. you are just behind Maylyn in speed benchmark..

Maybe VQ faster than MR LOL...
Eh, Maylyn tested on wifi meh? Lol, if I test wired then we will be same same lor, because he is also testing on a VQ 1Gbps symmetrical "test profile"
__________________
[SIZE="3"][URL]http://mirror.0x.sg/[/URL][/SIZE] [SIZE="1"](ftp & rsync too!)[/SIZE]
[SIZE="1"]Arch Linux · Arch Linux ARM · CentOS · CPAN · Debian · Fedora · EPEL · LEDE · Linux Mint · Ubuntu
If you have benefited from my mirror, do support it through my [URL="https://www.patreon.com/andrewyong"]Patreon[/URL][/SIZE]
andr3wyong is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2014, 11:21 PM   #488
Senior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 819
NAT reflection? Make sure it’s enabled
Where can I find this setting? Can't seem to find it. Thanks.
runestyx is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2014, 11:19 AM   #489
Master Member
 
andr3wyong's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 4,915
Oops, I think Asus firmware has it enabled by default. That's odd. But if you access to the LAN IP directly e.g. https://192.168.1.x:500 - does that load correctly?
__________________
[SIZE="3"][URL]http://mirror.0x.sg/[/URL][/SIZE] [SIZE="1"](ftp & rsync too!)[/SIZE]
[SIZE="1"]Arch Linux · Arch Linux ARM · CentOS · CPAN · Debian · Fedora · EPEL · LEDE · Linux Mint · Ubuntu
If you have benefited from my mirror, do support it through my [URL="https://www.patreon.com/andrewyong"]Patreon[/URL][/SIZE]
andr3wyong is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2014, 01:09 PM   #490
Master Member
 
maylyn's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,721
Eh, Maylyn tested on wifi meh? Lol, if I test wired then we will be same same lor, because he is also testing on a VQ 1Gbps symmetrical "test profile"
Scrutinise my screenshots more thoroughly ah, I'm on WiFi too ah

Same symmetrical VQ 1Gbps isn't = the same same I have secret sauce ^^

Another first

My 5GHz wireless bridging breaches > 900Mbps mark

1Gbps wired type of speed

__________________
ASUS SG/TW OPBG and Networking Power User

Last edited by maylyn; 17-09-2014 at 01:38 PM..
maylyn is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2014, 02:34 PM   #491
Master Member
 
andr3wyong's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 4,915
Scrutinise my screenshots more thoroughly ah, I'm on WiFi too ah

Same symmetrical VQ 1Gbps isn't = the same same I have secret sauce ^^
Why my wifi bridge rate stuck at 1300Mbps, no wonder it's not going past the 850Mbps mark!

WLE
__________________
[SIZE="3"][URL]http://mirror.0x.sg/[/URL][/SIZE] [SIZE="1"](ftp & rsync too!)[/SIZE]
[SIZE="1"]Arch Linux · Arch Linux ARM · CentOS · CPAN · Debian · Fedora · EPEL · LEDE · Linux Mint · Ubuntu
If you have benefited from my mirror, do support it through my [URL="https://www.patreon.com/andrewyong"]Patreon[/URL][/SIZE]
andr3wyong is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2014, 03:49 PM   #492
Master Member
 
Dr_ARCHer's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 4,468
Maybe can try changing channels? Some channels may offer higher speeds.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dr_ARCHer is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2014, 03:55 PM   #493
Moderator
 
Join Date: Jan 2000
Posts: 11,763
any magical settings to boost the media bridge signal? hehe.

already happy with 782.. but I wan 900+ at 5meters from one end living room to the other end
SimonLam is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2014, 05:11 PM   #494
Master Member
 
maylyn's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,721
Why my wifi bridge rate stuck at 1300Mbps, no wonder it's not going past the 850Mbps mark!

WLE
Want something like this ah?

__________________
ASUS SG/TW OPBG and Networking Power User
maylyn is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2014, 05:41 PM   #495
Master Member
 
andr3wyong's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 4,915
Want something like this ah?

Yes, firmware pls -.-
andr3wyong is offline   Reply With Quote
Reply
Important Forum Advisory Note
This forum is moderated by volunteer moderators who will react only to members' feedback on posts. Moderators are not employees or representatives of HWZ. Forum members and moderators are responsible for their own posts.

Please refer to our Terms of Service for more information.


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On