HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read

ViewQwest Fiber Broadband Official Thread - Part 5

Like Tree1546Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 29-09-2017, 03:54 PM   #5131
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 375
I have tried contacting your noc support via email for 2 weeks with another issue and had no reply since. Today, I am locked out of Blizzard games completely, and I can't even access their website nor can I enter any of their games. I was playing and suddenly had myself disconnected from their services. Internet is on and I can access everything else. Viewqwest have really let me down.
ZenZeZ is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2017, 03:55 PM   #5132
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 828
Anyone in Bedok exchange cannot access some website even hardwarezone?

yes, im in hougang for the past 25mins no access to international websites.
nmemonic is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2017, 03:57 PM   #5133
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 375
Anyone in Bedok exchange cannot access some website even hardwarezone?
I'm near bedok exchange, what websites you can't access? I can't access blizzard games.
ZenZeZ is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2017, 03:58 PM   #5134
Senior Member
 
Eddedd's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 706
Bukit batok here, can't access netflix now while morning still able to
Eddedd is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2017, 04:00 PM   #5135
Supremacy Member
 
lovehikki's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 5,267
AMK Exchange... weird connections too. Some connections to international websites works, some just keeps loading/waiting, the rest simply don't connect at all. So is this a game of luck on whether our connections work or not?
__________________
♪┗ ( ・o・) ┓♪┏(・o・)┛♪┗ (・o・ ) ┓♪
lovehikki is online now   Reply With Quote
Old 29-09-2017, 04:01 PM   #5136
Supremacy Member
 
zer0ne's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Posts: 6,149
Looks like their DNS server kaput....changed to google one works.
zer0ne is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2017, 04:02 PM   #5137
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 828
nope even google dns does not work. same problem. ive tested my teamspeak. certain servers that i usually can connect to, now i cannot
nmemonic is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2017, 04:03 PM   #5138
Supremacy Member
 
lovehikki's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 5,267
Looks like their DNS server kaput....changed to google one works.
As in these settings? Many thanks in advance!
Google's DNS address.
For IPv4: 8.8.8.8 and/or 8.8.4.4.
For IPv6: 2001:4860:4860::8888 and/or 2001:4860:4860::8844.
__________________
♪┗ ( ・o・) ┓♪┏(・o・)┛♪┗ (・o・ ) ┓♪
lovehikki is online now   Reply With Quote
Old 29-09-2017, 04:04 PM   #5139
Supremacy Member
 
zer0ne's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Posts: 6,149
nope even google dns does not work. same problem. ive tested my teamspeak. certain servers that i usually can connect to, now i cannot
Ya, changed to google works on some sites but some still cannot.
zer0ne is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2017, 04:06 PM   #5140
Senior Member
 
Eddedd's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 706
I am always on Google dns, some.sites just can't vonnect
Eddedd is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2017, 04:06 PM   #5141
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 828
i wonder if we pay our bills as intermittently as they maintain their connection, will they be more reciprocative to these issues. Oh how far the mighty have fallen. Once clearly the best, now sadly i dont think theyre even close to their major competitors. what happened man.
nmemonic is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2017, 04:08 PM   #5142
Supremacy Member
 
lovehikki's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 5,267
Sianzzz... By the way, is it true that only VQ and MR doesn't throttle their internet bandwidth? Or there are new ISPs that does this too? Thanks!
__________________
♪┗ ( ・o・) ┓♪┏(・o・)┛♪┗ (・o・ ) ┓♪
lovehikki is online now   Reply With Quote
Old 29-09-2017, 04:10 PM   #5143
Supremacy Member
 
zer0ne's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Posts: 6,149
Sianzzz... By the way, is it true that only VQ and MR doesn't throttle their internet bandwidth? Or there are new ISP that does this too? Thanks!
That is true when they first started but now I guess VQ is throttling to certain extent. And worst, some times it is slower than M1 which I use as backup.
zer0ne is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2017, 04:12 PM   #5144
Arch-Supremacy Member
 
civicguy's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 16,642
Same. Some sites work some don’t.

Bishan here. So should be AMK exchange

AMK Exchange... weird connections too. Some connections to international websites works, some just keeps loading/waiting, the rest simply don't connect at all. So is this a game of luck on whether our connections work or not?
civicguy is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2017, 04:12 PM   #5145
Senior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 1,878
**** this **** im getting intermittent conn again
Jyunshin is offline   Reply With Quote
Reply
Important Forum Advisory Note
This forum is moderated by volunteer moderators who will react only to members' feedback on posts. Moderators are not employees or representatives of HWZ. Forum members and moderators are responsible for their own posts.

Please refer to our Terms of Service for more information.


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On