HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read

Samsung Galaxy Note thread, a phone so big smaller phones orbits around it

Like Tree256Likes
Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 18-03-2012, 12:26 AM   #7531
Arch-Supremacy Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 15,879
huh serious ah!!
moozmoow is offline  
Old 18-03-2012, 01:13 AM   #7532
Master Member
 
davi502's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 4,394
I can play mov files with the default player as well as es media player. The latter comes with es file explorer.
davi502 is offline  
Old 18-03-2012, 11:50 AM   #7533
Arch-Supremacy Member
 
IceX's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 11,141
I mean play the vid in my whatsapp...but not when I navigate to whatsapp/media/whatsapp video at file manager
IceX is offline  
Old 18-03-2012, 12:17 PM   #7534
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2,366
I mean play the vid in my whatsapp...but not when I navigate to whatsapp/media/whatsapp video at file manager
Default MOVIE apps allow u to play whatsapp video (.mov, if i don't remember wrongly)
__________________
No one is worth your tears and the one who is, wouldn't make you cry.
Rui2 is offline  
Old 18-03-2012, 02:11 PM   #7535
Master Member
 
davi502's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 4,394
I mean play the vid in my whatsapp...but not when I navigate to whatsapp/media/whatsapp video at file manager
It doesn't make a difference..
davi502 is offline  
Old 18-03-2012, 05:43 PM   #7536
Arch-Supremacy Member
 
IceX's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 11,141
realised i left out some words earlier thus the misunderstand. When I play the video in my whatsapp chat, i get the different options playing using stock vid player,poweramp or mx video player. However, when I navigate to whatsapp/media/whatsapp video at my files and click the videos, i got no options to choose from and just the msg no options can play this file.
IceX is offline  
Old 18-03-2012, 05:50 PM   #7537
Master Member
 
davi502's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 4,394
It's the my files app that sucks. Use astro or es file explorer and you will see different results.
davi502 is offline  
Old 18-03-2012, 09:57 PM   #7538
Senior Member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 712
Hi guru how do i add extra email account. So far i only manage to add in one account. Pls advise thanks in advance
kchinbeng is offline  
Old 18-03-2012, 10:39 PM   #7539
High Supremacy Member
 
fade_white's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 30,329
Hi guru how do i add extra email account. So far i only manage to add in one account. Pls advise thanks in advance
in the mail app, click on 'all inbox' on the upper left, you will arrive at the accounts screen. press the menu touchkey and the option to add account will appear
__________________
100% of my typos are caused by autocorrect.
fade_white is offline  
Old 18-03-2012, 11:15 PM   #7540
Senior Member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 712
in the mail app, click on 'all inbox' on the upper left, you will arrive at the accounts screen. press the menu touchkey and the option to add account will appear
Thanks a lot for the help
kchinbeng is offline  
Old 19-03-2012, 05:46 AM   #7541
Senior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 966
Why does the screen take 1.5-2 seconds to turn on after hitting the power or home button.?
qsgsgs is offline  
Old 19-03-2012, 08:12 AM   #7542
High Supremacy Member
 
kennyboy's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 43,143
Why does the screen take 1.5-2 seconds to turn on after hitting the power or home button.?
Deep sleep makes it that way.
kennyboy is offline  
Old 19-03-2012, 10:25 AM   #7543
Arch-Supremacy Member
 
otacon's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 17,398
Deep sleep makes it that way.
what is deep sleep for? our note screen too big, makes it so tired n needs more sleep?

how to opt out of deep sleep? SII got same feature?
otacon is offline  
Old 19-03-2012, 10:28 AM   #7544
Arch-Supremacy Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 19,237
Sadly current version of the os cannot.
But I switched to ics and it solved my deep sleep problems. Using the team rocket ics beta.
otaku7 is offline  
Old 19-03-2012, 10:54 AM   #7545
Master Member
 
lxb_70's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 4,816
guys, where to get original 3pin traveller charger for note huh (same as the one come with our note)? vivo? any other samsung shop? coz that day used a china made 3pin wall plug to charge my note... NABEY... the plug fuse burst!! lucky my note is ok... dont dare to buy chiong one again for batt and charger...
lxb_70 is online now  
Closed Thread
Important Forum Advisory Note
This forum is moderated by volunteer moderators who will react only to members' feedback on posts. Moderators are not employees or representatives of HWZ. Forum members and moderators are responsible for their own posts.

Please refer to our Terms of Service for more information.


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On