Digital TV (DVB T2) Consolidated thread V

Status
Not open for further replies.

heng_ah

Supremacy Member
Joined
Sep 10, 2015
Messages
8,695
Reaction score
223
Is Draco STB discontinued?
Went to Courts Somerset for imda letter redemption. They have NMS , but Draco is like perpetually out of stock. The salesman says agents don't bring in Draco, no stock nationwide, can't confirm when will be available again, can't pre-order.

The thing is, I dislike NMS "paste on wall" antenna, prefer the bundled Funkee antenna.
 

amazingone

Great Supremacy Member
Joined
Jan 14, 2015
Messages
56,630
Reaction score
622
Is Draco STB discontinued?
Went to Courts Somerset for imda letter redemption. They have NMS , but Draco is like perpetually out of stock. The salesman says agents don't bring in Draco, no stock nationwide, can't confirm when will be available again, can't pre-order.

The thing is, I dislike NMS "paste on wall" antenna, prefer the bundled Funkee antenna.
I was also told that Draco is not available at all Courts stores, and no ETA on when it will be available again.

I prefer Draco too but got the NMS box in the end, because the NMS box seems like the the only model readily available now. :o
 

YoYoMa88

Supremacy Member
Joined
Oct 12, 2015
Messages
8,062
Reaction score
18
Thanks for the info.

UI is different so is the processor used, only memory size look the same.
Different from?

This one about S$25 nia no need antenna still can receive.

Sent from SomeWhereUpThere using GAGT
 

YoYoMa88

Supremacy Member
Joined
Oct 12, 2015
Messages
8,062
Reaction score
18
Refer to the link I posted in earlier post, instruction on set-up is there as well.
qEbhxErl.jpg

I was replying to this who had a problem.

My set no problem.

Sent from SomeWhereUpThere using GAGT
 

kssk88

Member
Joined
Nov 12, 2003
Messages
130
Reaction score
0
You brought this to replace/supersedes which STB remote?

Not sure what light you're referring to as there is no indicator light on the remote. And the transmitter end doesn't emit visible light!

The remote which I provided you the link has a small indicator light beside the DVB power button.

In short, think you got the wrong "universal" remote!

I bought it hoping to combine the K2 and my Panasonic TV control.
The seller email me instructions to set up, mentioned to see a flashing LED.
Honestly I was also puzzled where could the LED be.

Agree I might have gotten the wrong idea of "Universal".

Will ask for refund if really can not use.
 

Hopeful33

Junior Member
Joined
Jun 18, 2017
Messages
30
Reaction score
0
Hi all, the installer from imda came over my house yesterday to install the setup box and antenna. I forgot to ask him if I should off my set up box at night when the tv is not in use. May I check if there is a need to off it when not in use?

Thanks in advance.
 

petetherock

Moderator
Moderator
Joined
Jan 7, 2007
Messages
8,103
Reaction score
86
Hi all, the installer from imda came over my house yesterday to install the setup box and antenna. I forgot to ask him if I should off my set up box at night when the tv is not in use. May I check if there is a need to off it when not in use?

Thanks in advance.

You can turn it off for the night to save some electricity..
 

ahwei91

Supremacy Member
Joined
Sep 27, 2006
Messages
5,405
Reaction score
172
regarding the free STB, is there any warranty if by delivery???

go shops redeem will get receipt for warranty??? :s11:
 

albertlee

Supremacy Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
8,938
Reaction score
22
regarding the free STB, is there any warranty if by delivery???

go shops redeem will get receipt for warranty??? :s11:

AFAIK, for NMS STB, no receipt is required as they have your record when you redeem. Also there is no need to register for warranty.
 

albertlee

Supremacy Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
8,938
Reaction score
22
Different from?

This one about S$25 nia no need antenna still can receive.

Sent from SomeWhereUpThere using GAGT

Different from the "old" K2 which uses Microstar MSD7T01 SoC. As for the UI, the "new" K2 look similar to the one used in NMS STB.

As for antenna, just using a coaxial cable or a piece of wire will do provided the signal coverage is strong in your area. A proper antenna is still the prefer option.
 
Joined
Feb 12, 2015
Messages
355
Reaction score
0
Digital TV box recommendation

Hi, need to buy 2 of the above box ? Any reccomendation ? Thanks
 

hotpick

Member
Joined
Aug 18, 2004
Messages
287
Reaction score
0
Hmm, you did mentioned that a replacement unit also have the same issue, look like there is QC problem somewhere!

Update- Got the latest FW file from Hyundai, updated the Hyundai STB, buzzing sound much improved (still tiny effect hearable, mayb bearable for most ppl), its volume is much louder than NMS (NMS stb vol control like no effect ,adjust + ~ 16 -20 level only can hear like 1 level vol up), I would say Hyundai's support and service is great , at least for my case.
 

albertlee

Supremacy Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
8,938
Reaction score
22
Update- Got the latest FW file from Hyundai, updated the Hyundai STB, buzzing sound much improved (still tiny effect hearable, mayb bearable for most ppl), its volume is much louder than NMS (NMS stb vol control like no effect ,adjust + ~ 16 -20 level only can hear like 1 level vol up), I would say Hyundai's support and service is great , at least for my case.

For DTV audio, need to set volume level slightly higher than normal on TV side.

As for Hyundai STB, I wonder why there isn't any complains from those who brought this box in Qoo10.
 
Status
Not open for further replies.
Important Forum Advisory Note
This forum is moderated by volunteer moderators who will react only to members' feedback on posts. Moderators are not employees or representatives of HWZ. Forum members and moderators are responsible for their own posts.

Please refer to our Terms of Service for more information.
Top