MSI B450M Mortar Max+ Ryzen 5 3600 + Palit 1070 8GB = No POST

octacon

Supremacy Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
5,018
Reaction score
2
Hi Corbell,
Need you help.
I bought MSI B450M Mortar Max+ Ryzen 5 3600 and used palit 1070 . No POST no display , I tried reset CMOS but still no display .


Please advice.
 

clon22

Suspended
Joined
Mar 31, 2004
Messages
9,070
Reaction score
0
Hi Corbell,
Need you help.
I bought MSI B450M Mortar Max+ Ryzen 5 3600 and used palit 1070 . No POST no display , I tried reset CMOS but still no display .


Please advice.
Try removing the mainboard from the casing, and test it out of the case.
Some usual check list:
Re-seat processor
Check any thermal paste overflow past the socket.(If non-stock cooler)
Make sure booting on the master dimm slot 2.

If still can't work, you can bring the mainboard down to our service center for a check.
If processor is our stock, you can bring along too. :)
 

octacon

Supremacy Member
Joined
Jan 1, 2000
Messages
5,018
Reaction score
2
No Choice have to bring to corbell clinic liao , I tried almost everything liao ;)
 

clon22

Suspended
Joined
Mar 31, 2004
Messages
9,070
Reaction score
0
No problem, just let us know when you are here. :)
 
Important Forum Advisory Note
This forum is moderated by volunteer moderators who will react only to members' feedback on posts. Moderators are not employees or representatives of HWZ. Forum members and moderators are responsible for their own posts.

Please refer to our Terms of Service for more information.
Top