HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read

Xiaomi Pocophone F1

Like Tree130Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-01-2019, 11:10 PM   #5926
Supremacy Member
 
Audiology93's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 7,486
The other got 48mp not better?
That 48mp isn't actually 48mp, but more like 12mp after pixel binning, just like how it works on the P20 Pro and Mate 20 Pro where the 40mp becomes 10mp.

Sent from HUAWEI Mate 20 using GAGT
Audiology93 is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2019, 11:11 PM   #5927
Senior Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 752
Did you bros check out qoo10? I recall got offer, and after less voucher Laggi cheaper than shopee


The only consideration to get it now or wait out for pocophone F2.
rootz is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2019, 12:44 AM   #5928
Junior Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 67
Gcam litterally massively improve the camera and video stability
jasonlim1988 is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2019, 02:25 AM   #5929
Senior Member
 
Shadowz1984's Avatar
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 1,340
Did you bros check out qoo10? I recall got offer, and after less voucher Laggi cheaper than shopee


The only consideration to get it now or wait out for pocophone F2.
You mean the 64gb one or 128gb one? Shopee one is 128gb one. The qoo10 one if 128gb, not much cheaper. And that qoo10 seller had a bad reputation, shipping took very long and you will need to pay gst.
Shadowz1984 is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2019, 10:35 AM   #5930
Master Member
 
Join Date: Jan 2001
Posts: 4,016
Sorry still noob to miui, can I just check.

What's the little blue dot besides the icon when I drag down the notification bar means?

E.g. my notification bar have wifi and Bluetooth icon both have this little blue dot besides but I went in and don't see any updates that I can clear it

Last edited by immortal86; 13-01-2019 at 10:41 AM..
immortal86 is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2019, 02:37 PM   #5931
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 830
btw is volte working on the export or local sets?
kryptonit3 is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2019, 04:59 PM   #5932
Supremacy Member
 
tc4237's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 7,076
Seems like volte working. It's icon is displaying when I using starhub.
tc4237 is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2019, 08:38 AM   #5933
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,052
Gcam litterally massively improve the camera and video stability
Can't launch gcam after downloading. Kept prompting "safe location is on"..
any idea?

Last edited by puteh83; 14-01-2019 at 08:41 AM..
puteh83 is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2019, 08:55 PM   #5934
Supremacy Member
 
Mila Azul's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 7,168
btw is volte working on the export or local sets?
i also wanna know to use tpg sim
__________________
Take your risks. Because once they turns into regrets, it's too late.
Mila Azul is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2019, 09:06 PM   #5935
Arch-Supremacy Member
 
geekboy's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 19,040
btw is volte working on the export or local sets?
It works, but I'm having problem getting dual LTE to work on lineage. I wonder if MIUI can do it.
geekboy is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2019, 10:03 PM   #5936
Master Member
 
Join Date: Jan 2001
Posts: 4,016
yes dual 4g works on miui 9.6, mine havent upgrade to 10 yet
immortal86 is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2019, 10:05 PM   #5937
Arch-Supremacy Member
 
geekboy's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 19,040
yes dual 4g works on miui 9.6, mine havent upgrade to 10 yet
Damn. Having dual LTE is tempting but not enough for me to deal with China spyware and default **** apps. Shall kao pei the pajeets on XDA until it is fixed.
geekboy is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2019, 08:33 AM   #5938
Senior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 1,697
Can't launch gcam after downloading. Kept prompting "safe location is on"..
any idea?
Same issue. Can anyone assist?
We_Generation is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2019, 12:40 PM   #5939
High Supremacy Member
 
||||||||||'s Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 46,799
Volte works on my phone, but I'm not using miui
|||||||||| is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2019, 05:56 PM   #5940
Arch-Supremacy Member
 
geekboy's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 19,040
Volte works on my phone, but I'm not using miui
Single or dual? What ROM?
geekboy is offline   Reply With Quote
Reply
Important Forum Advisory Note
This forum is moderated by volunteer moderators who will react only to members' feedback on posts. Moderators are not employees or representatives of HWZ. Forum members and moderators are responsible for their own posts.

Please refer to our Terms of Service for more information.


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On