The Official Xperia S thread

Igene

Arch-Supremacy Member
Joined
Mar 17, 2002
Messages
10,545
Reaction score
9
Maybe the S4 jack 'expanded' after inserted? :s13:
 

mic857

Junior Member
Joined
Mar 15, 2008
Messages
90
Reaction score
0
Microphone problem

Hi guys,

I got my Xperia S during launch day and am having a problem with it now. It seems like the other party on the line cannot hear me during calls. I can hear them perfectly though.

Putting the phone on speaker mode doesn't help either. The only way to get around this is to use the original earpeice which came with the phone. Is this a sign of a spoilt microphone?

Can someone be kind enough to let me know where i can send my phone for servicing and whether they do the servicing/testing on the spot. Thanks.
 

teh__o

Supremacy Member
Joined
Nov 18, 2010
Messages
6,088
Reaction score
0
Hi guys,

I got my Xperia S during launch day and am having a problem with it now. It seems like the other party on the line cannot hear me during calls. I can hear them perfectly though.

Putting the phone on speaker mode doesn't help either. The only way to get around this is to use the original earpeice which came with the phone. Is this a sign of a spoilt microphone?

Can someone be kind enough to let me know where i can send my phone for servicing and whether they do the servicing/testing on the spot. Thanks.

you may bring it to the service ctr at bishan
 

rssd21

Supremacy Member
Joined
May 1, 2011
Messages
6,836
Reaction score
3
Hi guys,

I got my Xperia S during launch day and am having a problem with it now. It seems like the other party on the line cannot hear me during calls. I can hear them perfectly though.

Putting the phone on speaker mode doesn't help either. The only way to get around this is to use the original earpeice which came with the phone. Is this a sign of a spoilt microphone?

Can someone be kind enough to let me know where i can send my phone for servicing and whether they do the servicing/testing on the spot. Thanks.

I hope you did not get any water in your phone mic, which is pretty much the same problem that happened to my previous SE phone.
 

mic857

Junior Member
Joined
Mar 15, 2008
Messages
90
Reaction score
0
I hope you did not get any water in your phone mic, which is pretty much the same problem that happened to my previous SE phone.

Nope i didn't.......tried a factory reset to no avail. Now theres no data connection too! Haha, mobile network full bar too....zzzzzzzz
 

kite_racer

Junior Member
Joined
Sep 24, 2011
Messages
58
Reaction score
0
Nope i didn't.......tried a factory reset to no avail. Now theres no data connection too! Haha, mobile network full bar too....zzzzzzzz

hey, me too having the same problem. The other party couldn't hear my voice.
 

casshern

Master Member
Joined
Nov 21, 2005
Messages
3,675
Reaction score
0
Nope i didn't.......tried a factory reset to no avail. Now theres no data connection too! Haha, mobile network full bar too....zzzzzzzz


there's an option to request for 3G settings in the phone.
cant rmb where it is though
 

kiroro1986

Banned
Joined
Apr 10, 2008
Messages
5,744
Reaction score
0
do u guys have youtube problem?

when i tried to fast forward a video there, it will hang and crash the whole youtube out. but the video sound is still going. means the video is not stopped yet. but the whole of youtube apps already crash out to main page. i use task manager to end all. oso doest work. had to reboot phone to stop it.
 

xerome

Senior Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
540
Reaction score
0
do u guys have youtube problem?

when i tried to fast forward a video there, it will hang and crash the whole youtube out. but the video sound is still going. means the video is not stopped yet. but the whole of youtube apps already crash out to main page. i use task manager to end all. oso doest work. had to reboot phone to stop it.

Worse i've had was my youtube going on a crashing spree... Crash liao, force close, start again, try to view video, crash. Solved by doing a reboot. Though very seldom dose happen. Oso not too sure what caused it.
 

SINple

Member
Joined
Oct 11, 2009
Messages
396
Reaction score
0
for youtube, go to system, or app. click youtube, then click force close.


dunno for youtube. but if other app got problem, I just do this. should work
 

Dixon.

Supremacy Member
Joined
Jul 6, 2010
Messages
5,745
Reaction score
9
do u guys have youtube problem?

when i tried to fast forward a video there, it will hang and crash the whole youtube out. but the video sound is still going. means the video is not stopped yet. but the whole of youtube apps already crash out to main page. i use task manager to end all. oso doest work. had to reboot phone to stop it.

tio before..

had to restart phone as well..

:s22:
 
Important Forum Advisory Note
This forum is moderated by volunteer moderators who will react only to members' feedback on posts. Moderators are not employees or representatives of HWZ. Forum members and moderators are responsible for their own posts.

Please refer to our Terms of Service for more information.
Top